Husk at vinge af og dermed acceptere betingelser for at tilkendegive, at du har set fortrolighedspolittikken og at kunne sende formularen.

 

Vores fortrolighedspolitik

EU’s persondataforordning (GDPR) træder i kraft den 25. maj 2018.
Her på siden præciseres vores persondatapolitik for at give dig større indsigt i, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

 • Persondata afgivet i fremsendte formularer fra hjemmesiden under feriehus og ferielejlighed benyttes udelukkende til at registrere bookinger i feriehus og ferielejlighed.
  Oplysningerne givers ikke videre til tredjepart.
  Oplysninger slettes efter bookingaftalens udløb.
 • Persondata afgivet i fremsendte formularer fra hjemmesiden under Fjerkræ og dyresalg benyttes udelukkende til at registrere salgsordrer.
  Oplysningerne gives ikke videre til tredjepart.
  Undtagelse fra dette er dog udlevering af køberoplysninger til Fødevare og Veterinærstyrelsen, som ved forlangende, har krav på at få disse oplysninger. Dette vil være gældende ved udbrud af diverse dyresygdomme, som kræver myndighedernes bevågenhed.
  Oplysninger gemmes i 5 år og slettes herefter.
 • Persondata afgivet i fremsendte formularer fra hjemmesiden under Gårdbutik benyttes udelukkende til at registrere salgsordrer i gårdbutikken.
  Oplysningerne gives ikke videre til tredjepart.
  Undtagelse fra dette er dog udlevering af køberoplysninger til Fødevare og Veterinærstyrelsen, som ved forlangende, har krav på at få disse oplysninger. 
  Oplysninger gemmes i 5 år og slettes herefter.
 • Persondata afgivet i fremsendte formularer fra hjemmesiden under Markspil benyttes udelukkende til at registrere bookinger på Markspil.
  Oplysningerne gives ikke videre til tredjepart.
  Oplysninger slettes efter arrangementets afholdelse.
 • Persondata afgivet i ønsket om at modtage nyhedsbreve fra os bruges udelukkende i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og andre oplysninger fra Rosengård Friland til kunder.
  Oplysningerne gives ikke videre til tredjepart.
  ​Oplysninger slettes, hvis modtager fremsender ønske om dette.