Gæstebog

Brug ikke denne side til bestillinger eller bookinger.

22 kommentar(er)

Skriv en hilsen eller læs andre kunders hilsener til os.

2022.07.11 Skrevet af Michael Ejs Bredgaard
Hentede for første gang høns hos jer i går, og det bliver bestemt ikke sidste gang, for de er hele køreturen værd!
Fantastisk flotte og rolige høns, og håndtamme lige ud af kassen.. Skønt!. :D :D
2022.07.05 Skrevet af Lene Poulsen
Vi bestiller aldrig høns andre steder end fra jer igen! Aldrig har vi prøvet at få så fine, sunde, rolige og godmodige høns og vagtler. Nærmest håndtamme da vi fik dem hjem. Dertil har servicen været ualmindelig god! Ordre bekræftigelser, vejledninger, faktura og kørselsplan blev tilsendt i detaljer. Og vi fik endda en sms om forsinkelse på dagen. Afhentningen foregik stille og roligt uden for meget stress for hverken kunder eller høns. Fuldstændig fantastisk sted at købe fjerkræ, stor ros til jer herfra 🤗
2021.08.15 Skrevet af Annette Rasmussen
For 13 dage siden købte jeg 4 hvide, 3 sølvhalset og 3 røde italienere. Jeg hentede dem på parkeringspladsen i 5592 Ejby ved motorvejsagkørslen. Meget store og flotte høns. De er ved og falde til i hønsegården og på hestemarken, som de bliver lukket ud på om dagen af hensyn til røvebesøg om natten. De lægger masser af æg.
Mette! Du er min nye hønse leverandør.
2021.08.07 Skrevet af Anita Larsen
Hej Mette
Først - tak for et dejligt ophold i feriehuset i maj - det var et vellykket arrangement vi kunne give familien i en hel uge, pga. de gode rammer hos jer. Vi har anbefalet jer vidt og bredt!
Som vi snakkede om, er min hønsebestand ved at være for lille og jeg tænker at supplere med 8 fra dig. Har 6 nu. Du anbefaler at man rydder sit hønsehus inden man sætter nye ind? Vi plejer at sætte nye ind til gamle. Tænker du det er ok hvis jeg vælger racer du skriver går ok med andre høns?
Vi har gjort det tidligere, også med f.eks. Sussex ind til ISA-bestand, det er gået fint efter nogle dage når alle har fundet deres plads i hierakiet.
Vi har nu 3 lys sussex og 2 grønlæggere og 1 mørkleger.
Mange hilsner fra Claus og Anita
2021.01.17 Skrevet af Svend Aage Larsen
Hej! Jeg købte i efteråret 5 stk blå Königsberger høns hos dig, og har været fuldt ud tilfreds med dem indtil nu, hvor de har begyndt på fjerpilning og kannibalisme. Er det almindeligt for denne race? Har du noget middel imod dette? Jeg har prøvet med hjortetaksolie uden resultat!
Venlig hilsen Sv. Aa.

Hej Sv.Aa.
Dejligt at høre, at du har været tilfreds med hønsene, men en skam at de er begyndt at pille fjer. Det kan være svært at stoppe igen.

Det er ofte på denne årstid efter jul, at fjerpilninger starter hos høns.

Fjerpilning kan bla.a. opstå, hvis hønsene ikke bliver fodret korrekt.
Hvis hønsene mangler kalk eller mineraler, som de jo ofte får om sommeren ved at spise biller og andet i det fri. Det er der jo ikke så meget af i det fri på denne årstid.
Du skal give en alround fuldfoder i pilleform til dine høns og naturligvis hønseskaller.
Du skal ikke give dem korn ved siden af.

Jeg går også ud fra, at du har checket, at hønsene ikke har utøj (lus, lopper eller blodmider).
Hvis de har det, skal det selvfølgelig behandles.

Hvis du har checket for det, skyldes fjerpilningen temmelig sikkert en uvane, de har fået, simpelt hen startet af kedsomhed og uro.
Det bedste du kan gøre for at få deres tanker hen på noget andet, er at give dem en god strøelse i hønsehuset. Ca.10 cm groft sand i bunden af hønsehuset, ovenpå dette 10 cm spagnum og øverst gerne et lag blade / kviste / skovbund, som i den grad kan aktivere hønsene i en mørk tid. Sørg desuden for at de har godt lys i hønsehuset 15 timer i døgnet.
De høns, som er hakket til blods, er du nok nødt til at isolere fra de andre, indtil de er helet igen. Hvis høns ser sår, kan de ikke lade være med at hakke i det.
Jeg håber, at mine råd kan hjælpe dig og andre, som måtte være i samme situation som du.
2020.09.18 Skrevet af Jette Schröter
har d. 8. aug. fået 10 røde, men har indtil nu næsten 6 uger efter kun fået 5 - 6 æg, så de har nok ikke været så gamle, skulle være 18 uger, hønsene er flotte helt sikkert, men ingen æg
2020.01.31 Skrevet af Mette Nielsen
<a href="https://www.ormekurtilkat.dk/">Ormekur</a>

https://www.ormekurtilkat.dk/

www.ormekurtilkat.dk
2019.02.04 Skrevet af Sarah Støjer Sällberg
De høns jeg har købt hos dig er sindsygt flotte, sunde og raske og meget tillidsfulde :) Hønsene fra dig er de mest tillidsfulde i hele min flok og jeg er meget glad for at have købt hos dig. Jeg kommer uden tvivl til dig igen når der skal købes nye høns :)
2019.02.04 Skrevet af Sarah Støjer Sällberg
De høns jeg har købt hos dig er sindsygt flotte, sunde og raske og meget tillidsfulde :) Hønsene fra dig er de mest tillidsfulde i hele min flok og jeg er meget glad for at have købt hos dig. Jeg kommer uden tvivl til dig igen når der skal købes nye høns :)
2018.10.20 Skrevet af Henny Johansen
Min mor, min mand og jeg havde en enkelt overnatning i lejligheden.. hvor ville jeg ønske jeg havde børn og børnebørn.. så ville jeg booke mange ferier hos jer. Min mor på 86 år sagde hun aldrig havde oplevet så stille en nat.
2018.10.15 Skrevet af T. SYKOWSKI
Hallo 👋 ihr Lieben
Wir waren für eine Woche in euren Ferienhaus zu Gast und was soll ich dazu sagen es war so schön das wir den nächsten Urlaub bei euch planen. Es liegt zwar an der Hauptstraße aber man hört nix davon und die Ruhe wenn man draußen ist herrlich auch der kleine See in der Nähe ist super und lädt zu ein klein Spaziergang mit den Hund ein. Auch zum Einkaufen ist es nicht sehr weit weg. Alles im allem sehr schön und top gepflegt Bitte macht weiter so damit
Liebe Grüße aus Deutschland 🇩🇪
von uns allen aus Lüneburg
2018.06.16 Skrevet af Kira Johansen
Hejsa. Har I en mail man kan skrive til?
2018.04.07 Skrevet af Helle W Pedersen
Tak for de flotte høns vi afhentede denne uge. Det er som altid en ren fornøjelse at købe nye høns hos Jer 😊👍
2017.09.19 Skrevet af Erik Harreskov Bro
Fik 6 smukke hønekyllinger (2 røde maran, 2 Rhode Island Red & 2 Vorwerk. Mødtes på p plads, dejlig nem måde når der er langt.👍 Flotte rolige dyr.
Ikke sidste gang jeg køber der🙌
2017.07.06 Skrevet af Bent Rasmussen
Fine høns tak for det
2017.06.14 Skrevet af Agnete Fog
Tusind tak for 12 meget smukke og dejlige høns til Langeland. Jeg gav lidt frie hænder til sammensætningen af en blandet flok - og hvor er de bare smukke og sjove. TAK :-)
2017.06.06 Skrevet af Johnny Sørensen
Kan ikke finde en e-mail at skrive til.
2017.02.14 Skrevet af Preben Søgaard Larsen
Du er vist kommet til at linke Rhode Island med Vorwerk?
2017.02.09 Skrevet af Susanne
Hvor ser det da godt ud hos jer vil helt sikkert kigge forbi og købe høns
2016.05.29 Skrevet af Mona og Henning Erlandsen, Jerne Mandskor.
Tak for jeres store arbejde i.f.m. Jerne Mandskors afslutning forår 2016. Det var en stor oplevelse
at komme hos jer og nyde omgivelserne, dyrene, spillene og jeres store gæstfrihed. 1000 tak!
KH Mona og Henning
2016.03.31 Skrevet af Tina Lykke Nielsen
Kære Mette og husbond. Vi hentede i dag høns og hane hos jer i Fredericia. Hvor blev jeg overrasket over, hvor store og flotte de var. Jeg tror, jeg sagde det 10 gange på vej hjem i bilen (og vi bor altså kun i Vejle). Jeg glæder mig sådan til at se dem rigtig i morgen og nyde dem. Næste gang, jeg køber høns, køber jeg HELT klart hos jer igen! Tak for de meget fine dyr! Glade hilsner Tina Lykke Nielsen :)
2016.03.11 Skrevet af
Hvis du vil bestille kød, dyr eller booke feriehus eller markspil, brug da skemaerne under de enkelte områder.